Posúvame limity od roku 2007

Náš blog

Nová aplikácia evidencia pošty určená pre virtuálne sídla

07.03.2016 Medzi aplikácie, ktoré ponúkame pribudla online aplikácia Evidencia pošty. Je určená pre poskytovateľov služieb virtuálnej kancelárie a ich klientov. Slúži na prehľadnú organizáciu došlej pošty a upozorňovanie klientov na prijatú poštu. Aplikácia Evidencia pošty bola vyvinutá u nás, vo firme Lemon Lion, s.r.o.

Mať vernostný systém pre zákazníkov, alebo nemať?

07.03.2016 Pozrite sa do peňaženky a zrátajte si, koľko vernostných kartičiek v nej nájdete. Pozrite sa do peňaženky ešte raz a zamyslite sa nad tým, ktorá vernostná kartička vám priniesla najviac zliav alebo výhodných ponúk. Možno to bude len jedna a vy sa rozhodnete ostatné kartičky vyhodiť, alebo ich prestanete používať. Čo keď práve váš vernostný systém pre zákazníka funguje rovnako – je len zbytočnou kartičkou v peňaženke, z ktorej nemá úžitok ani jedna strana …

Je váš web pripravený pre mobilné zariadenia?

04.03.2016 K niektorým z vás sa už dostala správa, že od 21. apríla zmenil Google svoj systém zoraďovania výsledkov pre mobilné zariadenia. Áno, táto informácia je pravdivá, ale týka sa len mobilných zariadení – čiže mobilov a tabletov. Netýka sa desktopových zariadení, teda počítačov alebo notebookov.

Ako získať skutočne najvýhodnejšiu cenovú ponuku?

04.03.2016 Každý z nás z času na čas potrebuje niečo kúpiť. Je normálne, že si dá urobiť niekoľko cenových ponúk a hľadá toho najvýhodnejšieho dodávateľa. V tomto článku vám dám niekoľko praktických rád ako získať čo najviac kvalitných cenových ponúk na výrobu webovej stránky a ako si z nich vybrať tú najvýhodnejšiu.

Niekedy je draho aj zadarmo!

04.03.2016 Niekedy sa stáva, že je naša kalkulácia na výrobu webu odmietnutá s tým, že web spraví zákazníkovi kamarát, syn, synovec alebo nejaký študent či zamestnanec lacnejšie, alebo dokonca zadarmo. Vo väčšine prípadov sa zákazníci po čase vrátia k nám. Toto sú najčastejšie problémy, s ktorými zákazníci prídu naspäť, keď si dajú robiť webstránku študentovi:

Koľko by ma stál takýto web?

prezradíme, poradíme, pomôžeme
Meno:
Telefón: *
E-mail: *
Overovací kód: *
Text správy: *
Správa sa odosiela ...
* - povinné polia
Aké bude u nás počasie?
Počasie